Get Adobe Flash player

Tyvärr tar vi för tillfället ej emot kort som betalning.                     Fakturering (avgift 45:-) sker endast till företag.                     Titta till på våra aktuella erbjudanden för ännu fler roligheter.

Nyheter
NAVIGERING

Vstrummet
 

Laserspel är en intensiv sport och upplevelse på samma gång. Spelet kan utövas i olika former, men en sak är alltid lika säker; Alla spelare i de båda lagen är lika viktiga – allt från defensiv till offensiv, så utnyttja och prata igenom taktiken väl. Spelar ni två eller fler matcher i rad ges ni paus i halvtid att ta en energidryck och prata igenom och lägga upp nya taktiker.

Hur många kan spela? 
14 personer kan spela samtidigt och det gäller att träffa motståndarna samt olika elektroniska mål för att få poäng.


Arenan
Arenan består av en 300 m2 stor lokal med massor av gångar, labyrinter, etage och skydd. En effektfull belysning med UV ljus och speciella ljuseffekter ger tillsammans med rökeffekter och filmmusik den perfekta stämningen för en minnesvärd sportaktivitet, där laget som samlat flest poäng vinner.

Regler
Givetvis finns det regler, oavsett om du ska spela SM-final eller ge kompisarna en omgång. Innan matchen börjar, går personalen igenom reglerna och förklarar hur utrustningen fungerar.

-Du måste hålla vapnet med två händer och undvika fysisk kontakt med andra.
-Det är två lag: rött och grönt
-Man skjuter på motståndarna och får pluspoäng beroende på hur många gånger du träffar motståndarna och minuspoäng om du träffar dina medspelare.

Utrustningen
Förutom bra mörkerseende och massor med vilja använder du 1 st väst samt 1 st laservapen. Vapnet är kopplat till västen där informationen lagras. Träffpunkterna, eller de s.k sensorerna, finns på västens fram och baksida samt på axlarna.

Under spelets gång lagras data om hur många liv, skott, träffar m.m. som gjorts. Efter spelet laddas denna information ned till huvuddatorn för att analyseras och skrivas ut i form av individuella poängkort. 

Ditt vapen har en röstprocessor som talar om för dig vad som händer under spelet. Din väst har även ett antal lampor som indikerar olika händelser på ett lättförståeligt sätt .